Ear candles - Oorkaarsen 2pc

Item 13 of 79
€ 7,50 (including BTW/VAT)

Ear-candles 2 pieces (17cm)
耳燭 2只

Ear candles have a purely physical fanction. A light suction (chimney effect) and the movement of the flame createa vibration of air in the Ear Candle, generating a massage-like effect on the eardrum. This induces a pleasant feeling of warmth and a balance of pressure in the ears, forehead and sinuses. Read the enclosed instructions and warning before use.

De kaars wordt gemaakt van stukjes linnen die gedrenkt zijn in bijenwas en kruiden, die zodanig worden opgerold dat in het midden van de kaars een verticaal kanaal openblijft. Het hoofd wordt zo neergelegd dat de kaars verticaal in een oor kan steken. Hierbij wordt de kaars aangestoken.

Volgens oorkaarstherapeuten bestaat het werkingsprincipe uit de warmte die de gehoorgang binnendringt en als indirecte reactie de doorbloeding in de oren, lymfeklieren en acupunctuurpunten activeert. De zuivere bijenwas werkt volgens de therapeuten verzachtend op het gehele oorgebied. Vanwege de veronderstelde activering van de lymfestroom en doorbloeding in het oor en hoofd worden de oorkaarsen gezien als een geschikt maken voor de behandeling van lymfatische oorklachten, oorsuizen en hoofdpijn. De oorkaarstherapie wordt, vanwege de veronderstelde ontspannende werking op lichaam en geest, ook ingezet voor klachten als stress, slapeloosheid, voorhoofds- en bijholteontstekingen.

Oorkaarsen mogen zeker niet toegepast worden bij een geperforeerd trommelvliesepilepsie en oorontsteking.a

Shopping cart

No items in shopping cart.
© 2014 - 2024 Chinese Acupunctuur Centrum | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore